• CATEGORIA

Joanot Teatre/Titelles
SINOPSI

Hivern de l’any 1464. El cavaller valencià Joanot Martorell ja té ventilat el seu llibre. Ha estat treballant-hi durant quatre anys, sense parar d’escriure. Tot i que n’està ben orgullós, demà anirà a ca Mossén de Galba i empenyorarà el manuscrit si abans, esta nit, res li ho impedeix. Un cavaller viu lluitant i mor en la batalla, encara que les últimes, les pitjors, sempre són amb un mateix.

Teatre per a instituts. Guia didàctica amb quadern del professor i de l’alumne, amb 70 pàg. a color, amb dinàmiques per a treballar a classe abans i després de la representació.

Text teatral publicat per Edicions Bromera.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: juvenil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 275

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Esclafit Teatre

DOCENTS/ARTISTES
Joan Nave

PREU
ORIENTATIU
6€ per persona

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Espai escènic de 4x5m.

Actualitzat: Octubre 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.