• CATEGORIA

LLegendes de dones fosques Recital/Concert
SINOPSI

En els territoris de parla catalana trobem un munt de llegendes protagonitzades per dones amb poders extraordinaris. Si se’ns acut passejar vora rius o llacs a les nits haurem de vigilar: són plens de goges, boniques i sensuals però alhora capaces de fer-ne de tots colors. I si busquem una mica més, també trobarem dames tan poderoses que poden ajudar-nos si ens portem bé, o venjar-se si no ho fem. Dames fosques de les muntanyes o de vora mar que fan, desfan, condemnen o salven segons els ve de gust. També us podem oferir sessions de llegendes a mida. Pregunteu!

Amb la col·laboració de Joan Hernández.

PROVÍNCIA: Barcelona

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS: 70

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Assumpta Mercader

DOCENTS/ARTISTES
Assumpta Mercader

CONTACTE

Assumpta Mercader

Escriure Email

Visitar web

645988985

937653989

PREU
ORIENTATIU
500€

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Endoll i un lloc tranquil.

Actualitzat: Febrer 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.