• CATEGORIA

Mandarina i els pirates Contacontes
SINOPSI

Un taller per a reflexionar, jugar i escoltar la divertida i apassionant història de Mandarina, una nena que viu en un món que és una gran bola d’aigua plena d’illes de vaixells, com Potser. Un dia Mandarina té una gran idea per a salvar al seu poble dels pirates. L’escoltaran els majors? Per cert, T’agrada escriure? Com neix un conte? Un conte que parla de treball en equip, creativitat, resolució de conflictes sense violència, de llegir…

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS: 88

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Mado Vidal

DOCENTS/ARTISTES
Mado Vidal

CONTACTE

Mado Vidal

Escriure Email

Visitar web

667833381

PREU
ORIENTATIU
242,00€

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Necessitem un micròfon, i presa per a piano.
El número de participants pot augmentar en funció del plantejament del taller, per a fires pot ser més nombrós, i dirigit a col·legis es pot fer en grups més reduïts per a treballar.

Actualitzat: Setembre 2020

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.