• CATEGORIA

Oasis de cuentos Contacontes
SINOPSI

És un espectacle que té com a protagonista al viatge i al viatger. Un grup de persones es coneix a Dajla, un dels campaments sahrauís. Allí comparteixen haima, experiències i contes, doncs, per a presentar-se, no troben millor forma de fer-ho que explicant una història del seu lloc d’origen. D’aquesta forma sorgeix una amistat que perdura en el temps malgrat la distància, uns records que els acompanyen en successius viatges i anècdotes que comparteixen allí on van.
És la suma de moltes històries: les viscudes i les sentides. Des de Rússia fins a Irlanda, de Bagdad a Espanya, del desert al mar.

PROVÍNCIA: Alacant

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: juvenil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 50

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Raquel López Cascales

DOCENTS/ARTISTES
Raquel López Cascales

CONTACTE

Raquel López Cascales

Escriure Email

Visitar web

626945253

965155012

PREU
ORIENTATIU
350€

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Sala il·luminada i ventilada amb seients per als assistents.

Actualitzat: Desembre 2016

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.