• CATEGORIA

Una nit a la biblioteca Tallers
SINOPSI

Què passa a la biblioteca una vegada es tanquen les llums i les portes? Segurament els personatges dels contes eixiran dels llibres i es ficaran a contar-se totes les aventures que els ocorre en les seues pàgines…
Proposem una nit màgica on dormirem dins la biblioteca, on animadors/es i participants compartiran una vetllada inoblidable on hi hauran jocs, contes i altres activitats en què el llibre i la màgia que té la nit seran els protagonistes.

PROVÍNCIA: Castelló

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: infantil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 30

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
mÓn d’animaciÓ

DOCENTS/ARTISTES

CONTACTE

Felip Kervarec

Escriure Email

Visitar web

964227249

PREU
ORIENTATIU
750€

Sessions: 1

Hores per sessió: 12

Total: 12

NECESSITATS TÈCNIQUES:
mÓn d'animaciÓ s'encarrega de fer una reunió per als familiars, de l'ambientació de la biblioteca i de l'animació durant la nit, mentre que la biblioteca s'encarregaria de les inscripcions dels participants i dels permisos corresponents per a poder passar la nit a la biblioteca, les famílies haurien de fer-se càrrec de sacs de dormir, matalassos inflables i sopar...

Actualitzat: Desembre 2016

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.