• CATEGORIA

SERVEIS

Ruta literària Vicente Blasco Ibañez Rutes literàries
SINOPSI

La vida i obra d’aquest literat, periodista i cineasta són riques en curiositats, interès i reconeixement internacional. Combinem la lectura dels seus textos, amb material gràfic i un agradable passeig per aproximar-nos al coneixement d’aquest il·lustre valencià. La riquesa d’aquesta figura possibilita la realització de dues rutes complementàries: una pel centre històric i una altra per l’Albufera.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: adaptable

TIPUS D'ESPAI: obert

Nº ASSISTENTS: 25

+ INFORMACIÓ

Ruta Blasco Ibáñez – Visita teatralizada Rutes literàries
SINOPSI

Don Vicente Blasco Ibáñez rep una visita inesperada: una productora de Hollywood vol comprar els drets de l’adaptació cinematogràfica del Quixot que l’autor valencià porta escrivint durant els últims anys. A partir d’aqueix moment, els valors de l’escriptor seran posats a prova per la gran multinacional cinematogràfica.
Els assistents podran gaudir de la visita teatralitzada al mateix temps que coneixen la vida de l’autor gràcies a la nostra guia.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ
Ruta Estellés Gestió de projectes Rutes literàries
SINOPSI

L’actuació que es proposa és una experiència d’acostament a la vida i obra del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, en forma de ruta literària de cap de setmana pel seu poble natal, Burjassot.

Experiència d’apropament a la vida i obra del poeta Vicent Andrés Estellés, acompanyada de música i gastronomia. Recorregut per entrar a fons en l’obra, figura i significació cultural d’Estellés en el seu context de vida i en el seu paisatge vital. Proposta lúdica i de qualitat al voltant de la literatura com a forma d’oci que promou l’enriquiment personal i intel·lectual.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: adult

TIPUS D'ESPAI: obert

Nº ASSISTENTS: 30

+ INFORMACIÓ
El teatre per dins Rutes literàries
SINOPSI

Visita guiada per un edifici teatral (teatre, saló d’actes, auditori…) explicant les característiques perquè es puguen fer espectacles, farcint-ho amb representacions de fragments del teatre universal o amb fragments de l’obra dramàtica en cartell i acompanyat de música i cançons.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 90

+ INFORMACIÓ

Rutes literàries d’autors contemporanis i medievals Rutes literàries
SINOPSI

Itineraris pel centre històric de València amb l’objectiu de difondre el nostre patrimoni històric, cultural i literari. Possibilitat de fer rutes medievals contemporànies o mixtes. Lectura de textos d’Ausiàs March, Sor Isabel de Villena, Joanot Martorell, Jaume Roig, Teodor Llorente, Manuel Molins, Estellés, Marc Granell o Maria Beneyto. Parades en llocs emblemàtics, explicació d’espais i lectura d’algun text que tinga relació amb el lloc.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: obert

Nº ASSISTENTS: 45

+ INFORMACIÓ
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.