• CATEGORIA

RECURSOS

Com es fa un llibre Exposicions

Exposició didàctica on s’explica el procés de creació d’un llibre i la gent que hi participa.

Arxius adjunts (1)

Viatjant i llegint Rutes literàries

Viatjant i llegint és una oferta de rutes literàries pels pobles de les comarques de l’Alcoià-Comtat. Té dues modalitat: les rutes literàries a partir de la lectura d’alguna obra (visita guiada, díptic explicatiu, lectura de fragments, context històric) i les rutes de contacontes (un o diversos contacontes fan una passejada on expliquen rondalles i llegendes).

Arxius adjunts (1)

Nosaltres, les escriptores valencianes en el temps Exposicions

Exposició itinerants comissariada per Manola Roig i Rosa Roig, i organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Aquesta exposició té com a objectiu donar visibilitat a les escriptores valencianes que des de sor Isabel de Villena fins a l’actualitat han conformat la nostra tradició literària.

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.