Revista del Catàleg Nº 3  •  novembre 2017

2017 #GLORIAFUERTES100
Enguany, la poeta Gloria Fuertes hagués complit 100 anys. Durant aquest 2017 s'han programat infinitat d'activitats per a commemorar el centenari del seu naixement i homenatjar una poeta que escrivia com parlava i que va treure la poesia al carrer. Si esteu pensant tancar l'any programant alguna activitat per celebrar aquesta efemèride, ací us deixem algunes propostes.
ue no poetisa, porque "parece cosa de risa y muy cursilindo"

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/3101598/0/siete-poemas-gloria-fuertes-centenario/#xtor=AD-15&xts=46726especial i esencial que fescrivia com parlava, qeu feu la poesia accesible, la va traure al carrer
El mundo mágico de Gloria Fuertes
Contacontes
Rebombori cultural
+ Info
El viaje imaginario
Contacontes
De Pe a Pa
+ Info
Berenar de contes

Contacontes
Elisa Matallín
+ Info
El Poemazo
Recital/concert
Cuenta&Cuento
+ Info
Gloria para todos

Contacontes
Cuenta & Cuento
+ Info
Gloria Fuertes 360º
Gestió de projectes
Pencil ilustradores
+ Info


NOTÍCIES
EL CATÀLEG AL CONTESCOLTES

Millorem
 

El passat divendres dia 20 d'octubre vam presentar el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector en la X Mostra CONTesCOLTES al Monestir de Santa Maria de la Valldigna. En un certamen que té l’objectiu principal de mostrar la feina dels professionals que treballen per al foment de la lectura.

Era aquesta una bona ocasió per a donar a conéixer el Catàleg a contadors, bibliotecaris, animadors socioculturals, docents i tots aquells participants d’arreu del país que tenen relació alguna amb l’animació a la lectura i el foment lector. Podeu veure la galeria d’imatges ací.

Litterarum Móra d'Ebre obri les portes als artistes amb la convocatòria 2018

La Fira d'Espectacles Literaris se celebrarà del 24 al 27 de maig
 

Litterarum Móra d’Ebre, és  l'única fira professional i estratègica de Catalunya que promou espectacles de qualsevol disciplina de les arts escèniques, basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana, treballa amb artistes que amb la seua creativitat agafen aquesta literatura i la porten a escena per apropar-la al màxim nombre de persones. En l’edició 2018 se seleccionaran espectacles per internacionalitzar-los.

Si ets artista i has creat un espectacle inspirat en la literatura catalana, s'ha obert la inscripció per recollir tota la informació de la producció artística de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears, i donar visibilitat a les creacions que beuen de la nostra literatura. Per inscriure’s només cal entrar al lloc web oficial www.litterarum.cat i emplenar el formulari. Hi ha de temps fins al 15 de desembre de 2017.



NOVETATS NOVEMBRE 2017
Joanot

Teatre/titelles
Esclafit Teatre
+ Info
El misterio de las legumbres
Contacontes
Aedas
+ Info
Introducció a l'haiku

Taller
Ana Añón
+ Info


De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seues dades formen part d'un fitxer automatitzat titularitat del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector, el qual es compromet al compliment de les seues obligacions de secret, confidencialitat i no cessió a tercers sense el seu previ consentiment. Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a : cataleg@fomentlector.es