Revista del Catàleg Nº 2  •  Octubre 2017

2017
#GLORIAFUERTES100
Arriba octubre, el mes de la por. Vols algunes idees per a tancar la teua programació? Ací tens monstres i espantacriatures que et faran tremolar. Apagueu els llums i prepareu-vos per al terror més divertit.
Cuentos con la luz apagada
Contacontes
Raquel López Cascales
+ Info
Els nostres monstres
Contacontes
Andana
+ Info
Monstres

Contacontes
Gisela Llimona
+ Info


NOTÍCIES

Els llibres omplin la Plaça

Arriba la 5ª edició de La Plaça del Llibre
 
De l'1 al 5 de novembre se celebra a València la 5ª Plaça del LLibre que per segon any consecutiu, i durant cinc dies, pendrà la Plaça de l'ajuntament de València.

La Plaça del Llibre és la major mostra de literatura en valencià a la ciutat de València. Un punt de trobada per a editorials que editen en català, llibreries, autors, il·lustradors i bibliotecaris.

Amb horari ininterrumpit d'11 a 21 hores, els matins estaran centrats en activitats per a públic escolar. No deixeu passar l'oportuitat de passejar entre les diferents parades per a descobrir les novetats editorials d'aquesta tardor.


NOVETATS OCTUBRE 2017
T'estimo tant
Sonets de Shakespeare

Rectal/Concert
Rafa Xambó
+ Info
Fermín y
el libro saltarín

Teatre/Titelles
Zaguán
+ Info
Cuentos del
abuelo Pepe

Contacontes
Pepepérez
+ Info
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seues dades formen part d'un fitxer automatitzat titularitat del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector, el qual es compromet al compliment de les seues obligacions de secret, confidencialitat i no cessió a tercers sense el seu previ consentiment. Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a : cataleg@fomentlector.es