Revista del Catàleg Nº 1  •  Setembre 2017

2017 ANY MIGUEL HERNÁNDEZ
Enguany la Comissió de Cultura del Congrés va declarar 2017 «Any Miguel Hernández», amb motiu del 75 aniversari de la seua mort. Si esteu pensant en acabar l'any programant alguna activitat al voltant d'aquesta efemèride, ací us deixem algunes propostes.
Después del odio
Teatre/Titelles
CRIT-Escena Jove
+ Info
Miguel Hernández
Exposició
Pàmpol teatre
+ Info
Viatja llibre/lliure
Ruta literària/Exposició
Fundació FULL
+ Info


NOTÍCIES

Nou espai per a USUARIS

Millorem el web per a fer-te les búsquedes més fàcils
 
Dona't d'alta com a USUARI en la pestanya que trobaràs a la pàgina d'inici i podràs tindre un espai personal on emmagatzemar els teus FAVORITS. Podràs guardar i accderir ràpidament als serveis que hages seleccionat.

Rebràs informació puntual sobre novetats i activitats i, en breu, podràs accedir a la contracctació de CIRCUITS de serveis i professionals a preus especials.


NOVETATS SETEMBRE 2017
Taller Alaridos
Taller
Ana Añón Roig
+ Info
Les gallinetes de dol
Teatre/Titelles
L'Argila
+ Info
Juglaría Urbana
Recital/Concert
De Pe a Pa
+ Info
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seues dades formen part d'un fitxer automatitzat titularitat del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector, el qual es compromet al compliment de les seues obligacions de secret, confidencialitat i no cessió a tercers sense el seu previ consentiment. Vostè podrà exercir en qualsevol moment els seus drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a : cataleg@fomentlector.es