Jornades Catàleg 2018

FULL –Fundació pel Llibre i la Lectura, fidels al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre organitza les Jornades Professionals 2018 del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector el pròxim dilluns 26 de març a La Nau- Universitat de València.

Les Jornades tenen l’objectiu de ser un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i estan adreçades a:

  • Creadors que ofereixen productes i serveis de promoció de la lectura (professionals i empreses).
  • Professionals que programen i utilitzen eines de foment lector per a facilitar el seu treball (programadors i gestors culturals, bibliotecaris, professorat i mediadors culturals)

El programa

El conformen una sèrie de Taules de diàleg amb professionals de la gestió, les biblioteques i l’ensenyament que posaran la seua experiència a l’abast dels assistents.

Taula de diàleg 1: Reimaginar la Lectura des del Municipi

Taula de diàleg 2: Reimaginar la Lectura des de la Biblioteca

Taula de diàleg 3: Reimaginar la Lectura des de l’Escola

 

Per altra banda, comptarem amb la Zona d’exposició i la Mostra de treballs.

Zona d’Exposició

És el lloc on els professionals que integren el Catàleg presentaran les seues propostes als assistents. Poden participar-hi:

  • Empreses i professionals que formen part del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector i que vulguen promocionar la seua oferta de serveis.
  • Centres educatius i col·lectius que vulguen donar visibilitat als seus treballs i projectes.

Es pot participar en la zona d’exposició en dues modalitats:

  • Presencial: emplenant el formulari
  • No-presencial: emplenant el formulari i fent-nos arribar el material que es vulga exposar (fullets, pòster, targetes…)
    • Heu d’enviar el material a exposar a: C. Dr. Fleming, 16 baix-dreta. 46200 Paiporta (València)

La participació per als professionals del Catàleg en totes dues modalitats és totalment gratuïta.

Mostra de treballs

  • De 5 en 5: 5 professionals tenen 5 minuts cadascun per presentar el seu projecte u obra al públic. Per participar en aquest format de presentació s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció. En cas que les peticions superen els espais disponibles, l’organització es reserva el dret a fer una selecció dels professionals.

INSCRIPCIONS EXPOSITORS ACÍ

INSCRIPCIONS PÚBLIC ACÍ

 

Durant la present edició de les Jornades es presentarà el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment lector que recull l’oferta de serveis professional (d’empreses i professionals) i les experiències (d’associacions, fundacions i col·lectius) dutes a terme en la dinamització i el foment de la lectura i del llibre.