Assumpta Mercader

Ha estudiat a l’Institut del Teatre de Barcelona i ha participat en diferents cursos d’art dramàtic. L’any 1995 crea, juntament amb Lídia Massó, la companyia L’Espina de la Sardina. Juntes treballen en un munt de sessions de petit format per a públic infantil i també escrivint contes per encàrrec. A partir del 2000 treballa sola en diferents propostes i també treballa com a titellaire en el programa de TVE Los Lunnis. L’any 2009 posa en marxa, amb Rosa Pou, Paraules en moviment, un projecte que vol portar els textos de diversos autors pertot arreu. Aquest any també guanya el premi literari Montserrat Roig de Martorelles. Ha treballat en un munt d’espais diferents de tot Catalunya, Espanya i Andorra. A partir de l’any 2012 interpreta el monòleg Lívia en el Tarraco Viva i en altres festivals. L’any 2016 publica  La dona que somiava mariatxis (Voliana Edicions).

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.