Justo Rodríguez Requena

Il·lustrador i dissenyador. Els meus treballs solen estar relacionats amb projectes culturals, educatius, amb la música i amb temes infantils i juvenils. Cartells, fullets, programes, il·lustració de contes i llibre de text… Alguns clients amb els quals he treballat: Ajuntaments de València, Xirivella, Quart de Poblet, Torrent, Catarroja, editorials Bormera, Marfil i Camacuc, Escalante Centre Teatral , Col·legi Cervantes de Godella, Conselleria de Sanitat i Consum, Consell Joventut de la CV, Truca Films, Amics de la Guitarra de València, Fundació Lucía, RC Strings…

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.