Marta Ardite

Historiadora de l’art, educadora i directora de la galeria d’art Llustrarium, especialitzada en il·lustració contemporània. Després de concloure els seus estudis a Barcelona es trasllada a Anglaterra on realitza un projecte com a Community Art Worker (Charnwood Arts) i posteriorment a Alemanya on s’instal·la durant gairebé deu anys, treballant a diferents museus (Pinakothek München) i galeries de renom (Lothringer13, Barbara Gross Galerie) on desenvolupa principalment tasques d’educació artística de caire innovador i comissariat d’exposicions. Paral·lelament continua els seus estudis de doctorat sobre literatura artística per nens a la Ludwig Maximilian Universität München. Al 2008 torna a Barcelona on amplia els seus estudis amb un Màster en Art i Educació i funda la galeria d’art Llustrarium. Actualment compagina la direcció de la galeria amb un projecte de col·laboració amb la Fundació Miró de Barcelona desenvolupant el seu nou programa educatiu.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.