Raúl Colomer (Kolo)

Dissenyador gràfic, il·lustrador, cartellista i professor de tallers d’il·lustració. Portadista de l’editorial Alupa però també ha fet portades i il·lustracions per a editorials com *argantana o Contrabando i per a revistes menja Le cool Valencia.

Ha realitzat publicitat i tallers per a la Fundació Bancaixa així com per a diversos ajuntaments. També ha realitzat cartelleria per a teatre i com a pintor ha exposat en diverses sales de València i Sevilla. Ha creat la imatge per a diverses empreses de la Comunitat Valenciana i ha realitzat diverses escenografies. Ha publicat el conte infantil El pato de los Almacenes Ortega (2016)

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.