Susana Monteagudo

He realitzat activitats familiars i escolars per a la Fundació Bancaixa, MUVIM, Las Naves, IVAM i festivals com Vesos, Volúmens i RuzafaLoveKids entre altres. He fet concerts familiars i guateques a llocs com Electropura, Deluxe o George Best Club i animació lectora i tallers a Las Naves o al Muvim. Amb escolars treballe i he treballat en la Fundación Bancaixa des de 2014 i a l’IVAM en 2017. També tinc dos llibres editats amb Litera Libros: 100 canciones de adultos para oír con niños i Niñas y Niños, cada una, cada uno diferente. Sóc Especialista Universitària en Animació Sociocultural i mare.

TORNAR A SERVEIS
FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.