• CATEGORIA

Biblioteca infantil mòbil Exposicions
SINOPSI

Espai de Lectura-Biblioteca infantil mòbil per a instal·lar en diferents espais com activitat d’animació a la lectura amb motiu de la celebració de fires, festes, activitats culturals o altres esdeveniments. S’estructura com un espai delimitat amb una estora, al voltant de prestatgeries amb llibres, mobiliari i objectes de decoració, taules menudes i tamborets per asseure’s a llegir, consultar llibres infantils i participar en activitats d’animació lectora. A més, compta amb monitors especialitzats. La proposta s’adapta a l’espai, en funció de les característiques de cada entorn i de les activitats globals on s’integre.

L’objectiu principal d’aquesta proposta és donar visibilitat als llibres, compartir l’experiència lectora i fomentar la lectura. A més, pretén crear un punt de trobada per als més menuts al voltant del llibre en diferents entorns culturals i festius, fomentar la sociabilització a través de la lectura, estimular la imaginació, l’espontaneïtat i la creativitat, oferir noves possibilitats per a gaudir del temps lliure i la lectura.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: infantil

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Feets. Gestió de Projectes

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
Sol·liciteu pressupost
NECESSITATS TÈCNIQUES:
Espai delimitat

Actualitzat: Novembre 2018

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.