• CATEGORIA

Cursos i tallers de lectura en veu alta De Viva Veu Tallers
SINOPSI

De Viva Veu és un projecte cultural, educatiu i d’animació a la lectura basat en accions al voltant de llegir en veu alta. De Viva Veu facilita un catàleg de propostes per a l’organització de cursos i tallers. Són propostes professionals per a facilitar l’experiència de la lectura en veu alta. Són cursos i tallers, dirigits a mestres, pares, alumnes, clubs de lectura, escoles d’adults i membres d’altres col·lectius i associacions, per a treballar diferents tècniques i aplicacions de la lectura en veu alta: doblatge, dramatització de textos, etc.; tallers per millorar les capacitats lectores en general; tallers per a gaudir de la lectura en veu alta, etc.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: adaptable

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Feets. Gestió de Projectes

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
Sol·licitar pressupost
NECESSITATS TÈCNIQUES:

Actualitzat: Setembre 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.