• CATEGORIA

Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta De Viva Veu Gestió de projectes
SINOPSI

De Viva Veu és un projecte cultural, educatiu i d’animació a la lectura basat en accions al voltant de llegir en veu alta. De Viva Veu convoca anualment el Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta per a reforçar la tasca que es fa als centre docents per treballar la lectura. L’alumnat treballa a l’aula la lectura en veu alta i es prepara uns fragments extrets de les lectures recomanades per a llegir-los en veu alta al Certamen Local. D’aquest Certamen Local, un jurat especialitzat elegeix els representants de cada població per al Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana.

Està dirigit a l’alumnat d’Educació Primària i Secundària de les poblacions de la Comunitat Valenciana. El Certamen es divideix en quatre categories: Teuladins (3r i 4t de Primària), Blavets (5é i 6é de Primària), Passerells (1r i 2n d’ESO) i Oronetes (3r i 4t d’ESO), amb lectura col·lectiva.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: adaptable

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Feets. Gestió de Projectes

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
Sol·licitar pressupost
NECESSITATS TÈCNIQUES:

Actualitzat: Agost 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.