• CATEGORIA

Encontres Lectors De Viva Veu Tallers
SINOPSI

De Viva Veu és un projecte cultural, educatiu i d’animació a la lectura basat en accions al voltant de llegir en veu alta. Una de les línies d’actuació de De Viva Veu consisteix a facilitar l’organització d’Encontres Lectors, amb propostes personalitzades, d’acord amb les característiques i necessitats de cada població, centre, etc. (es podran realitzar amb motiu de la celebració d’actes o esdeveniments culturals com fires del llibre, setmanes culturals, dia de la Dona, dia del Llibre, de la Pau, etc.). Amb la finalitat de potenciar la lectura en veu alta, compartir la lectura, dinamitzar una activitat que, en principi, és solitària i convertir-la en un acte social, al mateix temps que aprenem i gaudim d’escoltar. El lector i l’oient comparteixen el text, i naixen la comunicació i el debat.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Feets. Gestió de Projectes

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
Sol·liciteu pressupost

Sessions: 1

Hores per sessió: 1.5

Total: 1.5

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Equip de so a la sala.

Actualitzat: Agost 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.