• CATEGORIA

Gloria para Todos (homenaje a Gloria Fuertes) Contacontes
SINOPSI

Espectacle familiar creat per Cuenta&Cuento per a homenatjar a l’escriptora Gloria Fuertes a través dels seus contes i poemes, els mateixos que porten generacions captivant xiquets i majors i que ara es posen en escena acompanyats de cançons i sorpreses, sempre comptant amb la participació activa del públic.

PROVÍNCIA: Guadalajara

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: familiar

TIPUS D'ESPAI: obert

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Cuenta&Cuento

DOCENTS/ARTISTES
Gracia Iglesias
Pedro Chain

CONTACTE

Gracia Iglesias Lodares

Escriure Email

Visitar web

652173858

949882152

PREU
ORIENTATIU
450,00 €

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Aquest espectacle s'adapta fàcilment a diferents espais.
En cas que l'espectacle es realitze en una sala tancada que dispose de projector i pantalla es completarà la sessió amb imatges projectades, però no es tracta d'un element imprescindible.
Es requereix un equip de so per a la reproducció de la música i enregistraments.
Per a espais oberts i auditoris amplis on puga haver-hi problemes d'escolta serà necessari comptar amb dos micròfons de diadema.
En Cuenta&Cuento disposem d'equip de so i projecció, per a poder realitzar l'activitat en qualsevol lloc, dispose o no d'aquests elements.

Actualitzat: Juliol 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.