• CATEGORIA

Historias musicadas Contacontes
SINOPSI

Imagines què passaria si una ovelleta truca a la porta d’un llop famolenc? o que, la teua ciutat estiguera plena de monstres i ningú s’atrevira a eixir al carrer?, o que la teua habitació es convertira en el món sencer? Totes les respostes i moltes més les trobaràs en “Historias musicadas”, on a més, cada conte té el seu ritme i so. El saltiri, el clarinet, la flauta, són alguns dels instruments que coneixeràs en aquest espectacle, on a més, formaràs part de la banda sonora. Contes musicats amb cançons i temes instrumentals (guitarra, saltiri, flauta, clarinet i percussió) en directe. Narradora: Mónica Botella i dirigit a xiquets d’Educació Infantil, 1r Cicle de Primària i públic familiar.

PROVÍNCIA: Madrid

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: familiar

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 50

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Mónica Botella Ausina

DOCENTS/ARTISTES
Mónica Botella Ausina

CONTACTE

Mónica Botella

Escriure Email

Visitar web

609037153

PREU
ORIENTATIU
363,00

Sessions: 2

Hores per sessió: 0.45

Total: 2.15

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Un lloc agradable, a poder ser, silenciós. Una taula, una cadira. Depenent del lloc, megafonia (la narradora aporta micro inalàmbric)

Actualitzat: Gener 2020

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.