• CATEGORIA

Les Bruixes, de Roald Dahl Contacontes
SINOPSI

Escombres i berrugues? Això ja està passat de moda! Avui dia les Bruixes són senyores normals corrents, com la vostra mare o la vostra veïna. Somriuen als nens i semblen educades i elegants. Normalment són mestres o pastisseres. Però si t’hi fixes bé, sempre van amb guants, amb sabates de punta quadrada, es graten la closca per sota la perruca que porten i desprenen un lleu tuf de, de, de… Són les Bruixes, viuen molt a la vora de tots vosaltres i han decidit una cosa horripilant: convertir tots els nens del món en ratolins!

El passat 2016 es va celebrar el centenari del naixement de l’escriptor ROALD DHAL, autor indiscutiblement apassionant i apte per a tota mena de públics disposats a riure i transgredir amb allò més políticament incorrecte.

PROVÍNCIA: Barcelona

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS: 150

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Jordina Biosca

DOCENTS/ARTISTES
Jordina Biosca

CONTACTE

Jordina Biosca

Escriure Email

Visitar web

660687325

PREU
ORIENTATIU
330,00 €

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Equip de so i micro de diadema.

Actualitzat: Juliol 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.