• CATEGORIA

Els primers burrets Teatre/Titelles
SINOPSI

Dorian, un jove ruc que viu la vida amb una immensa curiositat i innocència, pasta i passeja pel seu prat juntament amb tota la seua família. Pep, un lleó que és caçat mentre dorm i ficat en una gàbia de circ. Cap dels dos podia imaginar el que anava a passar. Un dia arriben els humans, als rucs i al lleó els canvia la vida per sempre.
Entendre’ns els uns als altres no és gens fàcil, però podem interpretar el món, mirant més enllà del nostre nas. “Los primeros burritos”, és una peça teatral amena i divertida, per a tota la família, que fomenta l’empatia i els respecte envers els éssers vius.
Un espectacle de teatre i titelles que juga amb el llenguatge de l’absurd, el mateix que inspirà l’obra de Jacques Prévert on la vida quotidiana es pot veure amb altres ulls, per a revelar-se tan ambigua, contradictòria i extraordinària.

PROVÍNCIA: Castelló

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: infantil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 400

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Xarop Teatre

DOCENTS/ARTISTES
Carles Benlliure
Rebeca Castro

CONTACTE

Carles Benlliure Bou

Escriure Email

Visitar web

964 56 54 06

689 61 71 46

PREU
ORIENTATIU
1.331,00€

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Mesures escenari: 6x4m. Alçada 3m.
Es pot adaptar l'espai.
Potència de llum: 20.000w
Potència de so: 1.000w

Actualitzat: Desembre 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.