• CATEGORIA

Una poma, un pomer Teatre/Titelles
SINOPSI

L’Aran ha clavat queixelada a una poma i a dins ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, ha aconseguit fer treure el cap a un parell de fulles tendres. Les fulles, juganeres, després d’un llarg camí d’aventures, es convertiran en un preciós pomer amb pomes boníssimes. Tan bones que ni el seu gos, el Pelut, ni el cargol, ni el conill, ni l’Aran podran resistir-se a clavar-los queixalada!

Una poma, un pomer, és un espectacle musical fet de papers, cartrons, dibuixos i llibretes. Amb cançons populars interpretades en directe, ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal.

Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir els infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

PROVÍNCIA: Barcelona

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: infantil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 300

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
De_paper

DOCENTS/ARTISTES
Joan Alfred Mengual
Núria Lozano

CONTACTE

Joan Alfred Mengual

Escriure Email

Visitar web

657308166

616252284

PREU
ORIENTATIU
1.620

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Necessita de foscor total.
Espectacle disponible en format reduït.

Actualitzat: Gener 2020

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.