• CATEGORIA

Why English? (Escena Jove) Teatre/Titelles
SINOPSI

Why English? No és el típic espectacle de teatre en anglés, es fonamenta en un text rigorós i tracta els problemes del fet mateix de l’aprenentatge lingüístic: dificultats, mites, utilitats… Per cercar de motivar l’estudiant. Tot això acompanyat d’una direcció àgil i divertida, i música i cant en directe. El text de l’espectacle ha estat creat per Anna Marí (doctora en Filologia Anglesa i dramaturga) amb la col·laboració de Daniel Tormo (dramaturg i professor de llengua estrangera) i Eliyos Ruile (actor nadiu d’Austràlia i professor d’anglés a València). Espectacle en anglés (75%) i valencià o castellà (25%).

Escena Jove és una campanya de teatre adreçada als estudiants de secundària i d’escoles d’adults. Oferim un teatre de qualitat amb propostes textuals que formen part de la programació curricular de diverses assignatures: valencià, castellà i anglés.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà, anglés

PÚBLIC: juvenil

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 250

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Escena Jove (CRIT Companyia de Teatre)

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
6€ per persona.

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Cap.

Actualitzat: Desembre 2016

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.