Sobre el Catàleg

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, impulsa des de l’any 2016, en col·laboració amb l’empresa FEETS Gestió de Projectes,  el Catàleg de Serveis d’Animació a la Lectura i Foment Lector. Aquest projecte compta amb el suport del Ministeri de Cultura i de la Generalitat Valenciana i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021.

El Catàleg recull una àmplia oferta de professionals que despleguen la seua activitat al voltant del llibre, el fet lector i que proposen activitats per a incentivar i fomentar la lectura. Professional que treballen per a la dinamització i el foment de la lectura i del llibre.

Pretén ser un canal que done visibilitat als projectes i serveis dels professionals i que facilite la trobada i comunicació entre aquests i els tècnics programadors. Així com, consolidar-se com una font de recursos que facilite el treball de programadors i gestors culturals, bibliotecaris, professorat i mediadors culturals.

Què és?

Una eina virtual i dinàmica de consulta i contractació. Reuneix propostes de serveis d’animació lectora, per a facilitar el treball de bibliotecaris, educadors, programadors, gestors i dinamitzadors del sector del llibre i el foment lector.

Com Funciona?

Al catàleg poden presentar-se propostes de serveis d’empreses i professionals, sempre amb l’objectiu de dinamitzar i fomentar la lectura. El catàleg està obert i s’amplia i renova constantment.

Com en puc formar part?

Consulteu en “Proposar un servei”
o contacta amb nosaltres en:

cataleg@fomentlector.es