• CATEGORIA

Cuentos al viento Tallers
SINOPSI

Cuentos al viento és una proposta de taller d’escriptura creativa en la qual després de la seua finalització, llançarem al vent els textos escrits en el taller. Però no solament això, els contes llançats aniran acompanyats d’una carta explicativa per si algú els rep. Fins ara s’han llançat 700 contes en tota Espanya i han aparegut textos a Osca, Conca i França.

PROVÍNCIA: Zaragoza

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: familiar

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS: 25

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Atrapavientos

DOCENTS/ARTISTES
Mike Ramón
Jorge Gonzalvo

CONTACTE

Jorge Gonzalvo

Escriure Email

Visitar web

876114936

PREU
ORIENTATIU
350€

Sessions: 1

Hores per sessió: 2.5

Total: 2.5

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Una sala per a la realització del tallers d'escriptura i un espai obert per a realitzar després la solta dels globus. Atrapavientos s'encarrega de gestionar els permisos de la solta de globus a navegació aèria. L'activitat és totalment responsable amb el medi ambient, de manera que tots els materials emprats en Cuentos al viento són biodegradables al 100%.

Actualitzat: Gener 2020

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.