• CATEGORIA

Llibreria. La botiga dels llibres Tallers
SINOPSI

Realització de tallers per a contribuir a la difusió del llibre i la lectura i reforçar la imatge de la llibreria. Amb l’objectiu principal d’apropar els llibres al públic i connectar les llibreries amb els seus veïns i clients més propers, el projecte vol donar visibilitat a les llibreries com espais culturals, als llibreters i als serveis que ofereixen, afegint valor al comerç del llibre i millorant la percepció dels usuaris respecte a les llibreries.

Es tracta de donar a conéixer diversos aspectes relacionats amb els llibres, el seu consum i descobrir-los les llibreries que tenen a prop de casa. I es fa a través de tallers didàctics:

  • Taller didàctic per a escolars amb visita a la llibreria
  • Taller didàctic per a xiquets i joves amb visita a la llibreria
  • Xarrada didàctica per a pares i mares en la llibreria
  • Visita a la llibreria de grups d’adults

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià, castellà

PÚBLIC: tots els públics

TIPUS D'ESPAI: tancat

Nº ASSISTENTS:

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Feets. Gestió de Projectes

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
Sol·licitar pressupost

Sessions: 2

Hores per sessió: 1

Total: 2

NECESSITATS TÈCNIQUES:

Actualitzat: Setembre 2017

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.