• CATEGORIA

Ruta Estellés Gestió de projectes Rutes literàries
SINOPSI

L’actuació que es proposa és una experiència d’acostament a la vida i obra del poeta valencià Vicent Andrés Estellés, en forma de ruta literària de cap de setmana pel seu poble natal, Burjassot.

Experiència d’apropament a la vida i obra del poeta Vicent Andrés Estellés, acompanyada de música i gastronomia. Recorregut per entrar a fons en l’obra, figura i significació cultural d’Estellés en el seu context de vida i en el seu paisatge vital. Proposta lúdica i de qualitat al voltant de la literatura com a forma d’oci que promou l’enriquiment personal i intel·lectual.

PROVÍNCIA: València

IDIOMA: valencià

PÚBLIC: adult

TIPUS D'ESPAI: obert

Nº ASSISTENTS: 30

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Tramoia. Produccions Culturals

DOCENTS/ARTISTES

PREU
ORIENTATIU
Sol·liciteu pressupost
NECESSITATS TÈCNIQUES:

Actualitzat: Desembre 2016

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.