• CATEGORIA

Tan diferents i tan iguals Contacontes
SINOPSI

Carlos torna al col·legi després de les vacances… però hi ha alguna cosa que no és igual a l’any passat… hi ha nous companys de classe: Kalem, Ye Hua i Darío, cadascun d’una part del món, cadascun amb les seues particularitats i amb els seus propis contes. Nous amics que tenen molt a compartir amb Carlos. Els quatre, malgrat les seues diferències, acabaran per entendre en el seu llenguatge infantil les igualtats que els acosten i que demostren que no són tan diferents com sembla.

PROVÍNCIA: Madrid

IDIOMA: castellà

PÚBLIC: familiar

TIPUS D'ESPAI: indiferent

Nº ASSISTENTS: 100

+ INFORMACIÓ

EMPRESES/PROFESSIONALS
Nelson Calderón

DOCENTS/ARTISTES
Nelson Calderón

CONTACTE

Nelson Calderón

Escriure Email

Visitar web

606009519

PREU
ORIENTATIU
350,00€

Sessions: 1

Hores per sessió: 1

Total: 1

NECESSITATS TÈCNIQUES:
Un espai còmode per als nens, nenes i pares. Si es pot crear un petit escenari (canvi de nivell) per a l'actuació estaria bé, si no hi ha possibilitat, no hi ha problema, els contes poden narrar-se a nivell de terra i amb els nens asseguts davant. Important que a la meua esquena no tinga públic.
Si l'espai té bona acústica i no és molt ampli es narraria a viva veu, per exemple, un saló o auditori xicotet.
En cas de ser un espai més ampli, per exemple, un teatre, auditori o un espai molt obert, caldria valorar si és necessari amplificació i micròfon.

Actualitzat: Setembre 2020

FULL–Fundació pel Llibre i la Lectura, fidel al seu objectiu de promoure la lectura i el llibre com a instrument de difusió i transmissió de la cultura, crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector.
Aquest projecte compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana, i forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre e la Lectura 2017-2021.