Narradora i Pallassa.

Quan vaig néixer, el primer que va dir ma mare va ser: «¡Uy, qué boca más grande tiene!» Durant la infància el meu pare sovint em deia: «Calla una mica, cotorra!» En moltes ocasions els meus amics m’han dit (i em diuen) que m’enrotlle com una persiana… Sí, sempre m’ha agradat molt xarrar, contar històries, anècdotes, pel·lícules, somnis, mentides.. Un dia vaig pensar: «li trauré partit a això». I des de l’any 1995 sóc narradora professional… No he parat de contar històries allà a on em volen escoltar. He contat en biblioteques, escoles, instituts, festes majors, jardins, celebracions particulars, fogueres de sant Antoni, festivals de narració oral, fires del llibre, llibreries, teatres, bars i… cabarets. Puc contar per edats compreses entre 0 a 99 anys.

El meu estil es caracteritza pel reforç de la paraula amb la expressivitat del gest, la provocació de la participació del públic i un gran sentit de l’humor.

També sóc pallassa i treballe a PayaSoSpital (València) He estat mestra d’educació infantil i primària durant gairebé 20 anys.

Sóc membre de l’associació valenciana N.A.N.O (narradores amb narradors organitzats).

 

Núria Urioz