A la lluna, art i entorn

Companyia artística creada per Beatriz Baquero i de Rosa Cózar. Actualment la integren: Sara Moril, gestora Cultural, administració i gerència, Layla Najib, artista, creadora i disseny i Beatriz Baquero, direcció creativa i artista.

Produccions teatrals pròpies. Creació de projectes. Gestió d’equipaments. Programacions culturals. Tallers educatius, espectacles, oci mediambiental, temps lliure, creacions a la carta, presentacions d’esdeveniments, realització de projectes educatius. Creació i desenvolupament de projectes literaris. Creació, direcció i desenvolupament de projectes teatrals. Dramatúrgia.

Treballa en el programa Artístic de Diputació de València des de l’any 2009 col·laborant amb més d’un centenar d’Ajuntaments; també ha sigut adjudicatària del Centre d’Interpretació Ambiental NaTuria, situat en el cor de l’antic llit del riu Túria i pertanyent a l’Aj. de València. Amb la mateixa cura, col·laborem en esdeveniments particulars, que van des d’un aniversari o festa familiar a grans participacions al costat de falles, associacions, grups musicals….).

Dades de contacte

Serveis professionals de foment lector