Abraparaula és un projecte educatiu poètic-musical creat per a presentar la poesia d’una forma natural i amena a estudiants de secundària. Els estudiants d’ESO i batxillerat es troben en un moment de vital importància en el qual es pregunten sobre les grans qüestions humanes: l’amor, la vida, l’autoestima, la mort, el més enllà, l’univers interior, la pròpia vocació… Sense quasi ser conscients, a través de les cançons, ja han començat a sentir una certa inquietud poètica que els ajuda a afrontar les seues preocupacions. La nostra proposta pretén mostrar-los la utilitat que pot tindre la poesia en les seues vides i l’efecte transformador que aquesta pot generar en ells mateixos.

En el viatge en el qual ens submergirem podran assaborir jazz, blues, so cubà, jota valenciana, balada, música clàssica, ambients sonors, reggae, etc.

Al mateix temps, és aquest un taller participatiu on els estudiants intervenen recitant versos i creant atmosferes sonores amb artefactes (reclams d’ocells, tubs, peülles, corfes, copes, claus, pals d’aigua, panderos amb llavors, etc.)

Versonautas-Abraparaula

Fitxa Servei

Necessitats tècniques:

Teclat: 2 caixes d’injecció BSS
Trompeta: 1 akg c414
Veus: 2 Newman Kms105
2 Monitors: d&b
Taula de so: QL1 de yamaha
PA: d&b, meyer, linx
Micro d’ambient