S’obrin les portes del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector

S’obrin les portes del Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector

El Catàleg serà virtual, dinàmic i actiu, s’anirà ampliant i renovant periòdicament i estarà a disposició de tota la població

 

FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura crea el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment Lector amb l’objectiu principal de recollir l’oferta professional i les experiències a favor del foment de la lectura i del llibre. D’aquesta manera, aquest web posa a l’abast de tota la població una font molt valuosa de serveis, recursos i activitats al voltant de la lectura.

Aquesta proposta compta amb el suport del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte i de la Generalitat Valenciana. I, a més, forma part del Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2015-2016. El catàleg serà una gran font d’informació virtual tant per a professionals com per a la població en general. Els professionals trobaran el lloc idoni per exposar les seues activitats al voltant del llibre i del fet de llegir. D’altra banda, serà un canal que pretén reconéixer i donar visibilitat a tot tipus de projectes vinculats al foment de la lectura i un canal clau per facilitar la comunicació entre professionals i tècnics programadors.

Virtual, dinàmic i actiu, s’inaugura una eina nova a partir de les propostes recollides en la 1ª Fira del Foment Lector, que se celebrà tot coincidint amb la 51 Fira del llibre de València, i que s’anirà ampliant i renovant periòdicament per donar a conéixer totes les activitats més interessants d’arreu del territori. Serà entrar a www.fomentlector.es i tota la informació que busques la tindràs al teu abast!