Jornades 2018- Programa

El pròxim dilluns, 26 de març, tindran lloc les primeres Jornades Professionals de Foment Lector del Catàleg a La Nau-Universitat de València.

Les Jornades tenen l’objectiu de ser un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i en elles s’han inscrit gestor culturals, biliotecaris, mestres i mediadors que centren part del seu treball en el foment de la lectura.

El programa el conformen una sèrie de Taules de diàleg amb professionals de la gestió, les biblioteques i l’ensenyament que posaran la seua experiència a l’abast dels assistents. Amb elles volem intercanviar visions des del diferents camps de la gestió: el municipal, el bibliotecari i l’escolar.

Podeu descarregar-vos el PROGRAMA  complet de les Taules de diàleg.

Per altra banda, comptarem també amb la Zona d’exposició on trobareu informació i publicitat d’empreses i professionals que ofereixen els seus serveis al voltant de l’animació lectora i també la Mostra de treballs en l’original format De 5 en 5, on grups de 5 professionals disposen de 5 minuts cadascun per presentar el seu projecte u obra al públic.

 

INSCRIPCIONS EXPOSITORS ACÍ

INSCRIPCIONS PÚBLIC ACÍ

 

Durant la present edició de les Jornades es presentarà el Catàleg de Serveis, Recursos i Activitats d’Animació a la Lectura i Foment lector que recull l’oferta de serveis professional (d’empreses i professionals) i les experiències (d’associacions, fundacions i col·lectius) dutes a terme en la dinamització i el foment de la lectura i del llibre.